joi, 22 august 2013

INVATA LIMBI STRAINE CU AJUTORUL INTERNETULUI

    Cunoasterea unei limbi straine a devenit o necesitate pentru majoritatea persoanelor indiferent de varsta sau de nivelul studiilor. In acesta perioada in care informatia obtinuta in timp util poate oferi avantaje multiple, cunoasterea limbilor straine este foarte importanta pentru oferirea acestor informatii. Sunt multiple modalitati de a invata o limba straina , de la cursuri particulare cu un profesor pana la invatarea asistata de un calculator. Pe Internet sunt o multitudine de site-uri care te ajuta sa inveti singur cu ajutorul diverselor programe , mai multe limbi straine in mod gratis.
  Cel mai recomandat este , pentru parintii care doresc ca copiii  lor sa invete limba engleza este sait-ul:
http://wwwengleza-online.ro sau  http://wwwenglezaonline.ro, pentru limba franceza sait-ul :
http://franceza-gratuit.com. Pe sait-ul http://wwwinternetpolyglot.com utilizatorii pot invata diverse limbi europene intr-un mod placut si usor.

miercuri, 7 august 2013

DONATIE DE CARTI !


  In ultimul timp biblioteca comunala a reusit sa consolideze o serie de colectii datorita donatiilor primite.
   Este vorba despre carti valoroase nu numai in sine, ci si prin existenta autografelor si dedicatiilor continute in volumele oferite cu generozitate de la prietenii nostri basarabeni. Acum pentru cei care vor trece pragul bibliotecii , vor avea posibilitatea sa deschida carti recent primite in colectia institutiei .

luni, 5 august 2013

,,CUM SA-TI CAUTI UN LOC DE MUNCA MAI BUN''

      La sediul Primariei Miroslovesti, in fata Bibliotecii comunale va avea loc un eveniment in data de 06.08.2013, in intervalul orar: 10-14 ,ce se adreseaza tinerilor din mediul rural ce se afla in cautarea unui loc de munca.
      Evenimentul este inclus in programul caravanei,,Cum sa-ti cauti un loc de munca mai bun''din cadrul proiectului ,,O piata incluziva a muncii in mediul rural'' derulat de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice impreuna cu partenerii sai-BPI Menagement Consulting Romania si Instituto de Formacion Integral-Spania.
   Caravana are drept scop informarea tinerilor cu privire la oportunitatile oferite si importanta cresterii continue a nivelului de calificare in scopul accesarii unui loc de munca mai bun.
  Echipa de experti va oferi consiliere si va da sfaturi utile privind orientarea profesionala tuturor persoanelor interesate. In plus vizitatorii standului de informare vor primi materiale informative(brosuri) si promotionale(rucsacuri, pixuri, blocnotesuri,etc).


                     VA ASTEPTAM !