luni, 5 august 2013

,,CUM SA-TI CAUTI UN LOC DE MUNCA MAI BUN''

      La sediul Primariei Miroslovesti, in fata Bibliotecii comunale va avea loc un eveniment in data de 06.08.2013, in intervalul orar: 10-14 ,ce se adreseaza tinerilor din mediul rural ce se afla in cautarea unui loc de munca.
      Evenimentul este inclus in programul caravanei,,Cum sa-ti cauti un loc de munca mai bun''din cadrul proiectului ,,O piata incluziva a muncii in mediul rural'' derulat de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice impreuna cu partenerii sai-BPI Menagement Consulting Romania si Instituto de Formacion Integral-Spania.
   Caravana are drept scop informarea tinerilor cu privire la oportunitatile oferite si importanta cresterii continue a nivelului de calificare in scopul accesarii unui loc de munca mai bun.
  Echipa de experti va oferi consiliere si va da sfaturi utile privind orientarea profesionala tuturor persoanelor interesate. In plus vizitatorii standului de informare vor primi materiale informative(brosuri) si promotionale(rucsacuri, pixuri, blocnotesuri,etc).


                     VA ASTEPTAM !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu