marți, 9 noiembrie 2010

BUN VENIT , PRIETENI BASARABENI !

Suntem onorati ca in acesta zi, Ziua Sfintilor Mihail si Gavril , ne-ati ales pe noi ca si gazda sa faceti o lansare de carte in comuna noastra.
Cartea se numeste ,,Caderea comunistilor autor fiind Vasile Soimaru.  Titlul acestui articol nu este o constatare a unui fapt implinit, nu este nici un pronostic al rezultatelor alegerilor anticipate, este un proces care debuteaza de ani de zile si care poate deveni o constatare in seara zilei de 28 noiembrie, daca liderii Aliantei au invatat ceva din referendumul de ei ratat, iar de comunisti necastigat. Autorul Vasile Soimaru reintors de la inmormantarea marelui poet Adrian Paunescu, face un popas in seara zilei de 8 Noiembrie , in satul si comuna Miroslovesti pentru a-si lansa propriul volum intitulat ,,Caderea comunistilor''. Deci acesta zi ziua de 8 noiembrie este importanta pentru localitatea noastra din doua puncte de vedere;
-pe de o parte lansarea de carte Caderea comunistilor de Vasile Soimaru , iar pe de alta parte ca nu este intimplator Ziua Sfintilor Mihail si Gavril, este zi importanta pentru noi dearece in satele componente comunei (Verseni si Soci), se sarbatoreste hramul bisericii.  A fost o mare bucurie pentru noi ca de la ,,Ziua Comunei'',din 2009 incoace am pastrat stranse legaturi pe plan cultural, fapt ce ne-ati onorat cu mai multe donatii de carti facute bibliotecii comunale. Lansarea de carte a avut loc in sala mare a Primariei, unde au fost adunati un grup de cadre didactice, consilieri locali, personalitati ai administratiei publice, bibliotecarul comunal, un grup de copii din clasele a VII si a VIII-a.
  Consider ca acesta zi ,, Ziua de 8 Noiembrie'', Ziua Sfintilor Mihail si Gavril va ramine in mintea noastra cu inca un motiv in plus,,lansarea de carte facuta de fratii nostri din Basarabia''.











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu